DISCLAIMER
 


Homepage

ONZE
DAHLIA'S

ONZE DAHLIA KWEEK

DAHLIA VEREDELING

ONZE GEWONNEN PRIJZEN

WAT WIJ DOEN

DAHLIA
WERKZAAM HEDEN

CONTACT

OOIT BEGON HET ZO.... 

DIS- CLAIMER

 

 
 

Disclaimer.

Wij zetten ons, voor zover dit binnen ons vermogen ligt, maximaal in om deze site permanent beschikbaar te houden en om fouten in de inhoud van de website te vermijden. Wij kunnen de beschikbaarheid en juistheid van de op deze website voorkomende gegevens niet volledig garanderen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens.

Ook kunnen wij
 niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van andere websites waar naar een hyperlink wordt gelegd of waar naar wordt verwezen op deze site, noch voor de schade die zou kunnen resulteren uit het raadplegen van deze sites. De informatie op deze site wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden.

Wij kunnen niet instaan voor absolute onvolledigheid of juistheid. Hoewel deze website met de grootste zorg is samengesteld, kan wij niet garanderen dat informatie die op deze site is geplaatst, volledig en juist is. Gegevens die op deze site voorkomen, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van ons gebruikt worden, behalve indien het uitsluitend persoonlijke doeleinden betreft. Vragen en opmerkingen aangaande de site kunt u per e-mail stellen.

Bestellingen die u doet worden via een reguliere postverzender verzonden. Standaard gebeurt dit met een standaard verzending. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzending zodra deze ons huis heeft verlaten. U mag, uiteraard kiezen voor een uitgebreidere verzendwijze middels de trac en trace. Alle verzendkosten komen voor uw eigen rekening.
Wij doen er alles om gedane bestellingen zo compleet mogelijk te maken en te laten afleveren. Onze producten zijn natuurproducten. Derhalve kunnen zij om diverse redenen verloren gaan. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor de eventueel te lijden (in) materiŽle schade. Ook niet voor uw financiŽle gevolgen.
Artikelen welke door misoogst of andere oorzaken niet geleverd kunnen worden, ontheffen ons van de verplichting tot leveren, ook al zijn de orders reeds door ons genoteerd. Reclames omtrent de kwaliteit van de leveringen of de kwaliteit van de materialen dienen te geschieden binnen 14 dagen na ontvangst van deze bedoelde materialen. Indien binnen 14 dagen wordt gereclameerd zal er zonder gerechtelijke inmenging het geldt van de materialen worden terugbetaald. De goederen materialen dienen dan te worden geretourneerd naar de afzender waarvan u het hebt ontvangen.
Omdat onze producten natuurproducten zijn en wij gaan invloed hebben op het verwerken (planten) van deze materialen geven wij geen groeigarantie.
Uitsluitend als blijkt de er sterke verwisseling heeft plaats gevonden van soorten en deze verwisseling overeen komt met de soorten die anderen voor dat soort ook verkeerd hebben ontvangen, dan zullen wij de goederen vervangen bij een volgende zending.
Omdat wij ook afhankelijk zijn van toeleveranciers, zijn we afhankelijk van hun kwaliteit. Omdat het over miljoenen dahlia's gaat, kan het verwisselen van soorten aanwezig zijn.
Al onze soorten die wij verkopen dienen uitsluitend voor particulier gebruik. Het vermeerderen, veredelen en het doel hebben van zaadwinning is niet toegestaan. Ook is het verboden om onze soorten door te verkopen, te ruilen of weg te geven aan derden in welke hoedanigheid dan ook. Tenzij schriftelijk is overeengekomen. Wij stoppen uiteindelijk niet voor niets zoveel tijd in onze hobby.

Tot slot; door het betreden van onze eigendommen gaat u akkoord met het feit dat wij verhalen of foto's van u op onze website kunnen plaatsen tenzij u duidelijk, schriftelijk, vooraf heeft duidelijk gemaakt dat u dit niet wenst. Tevens aanvaardt u, wanneer u onze eigendommen betreedt, het risico van schade door u op gelopen. Wij zijn voor de door u opgelopen schade tijdens door ons georganiseerde evenementen en openstellingen niet aansprakelijk.
Bij slecht betaalgedrag is het alleen mogelijk om producten te kopen tegen contante betaling. Eťn en ander ter onze beoordeling.
 


 

 

Wilt U ons ook volgen op Facebook? U kunt ons dan liken (Vind ik leuk knop gebruiken):
Zelf actief foto's of activiteiten van uw vereniging plaatsen? Klik dan op:

.
D
e dahliatuin & open tuin kunnen wij behouden door onze vrijwilligers, die ons helpen: zowel met planten als met rooien.